YHTEYDET

Kiva paikka, mutta olennainen kysymys kuuluu, että miten sinne pääsee ja miten sieltä pääsee pois? Tässä ohjeet ja vastaukset:

Moottoripyörällä ajamalla meille pääsee suuntaamalla aivan Unkarin ja Kroatin rajalle, Pécsin kaupunkia kohti. Reittivaihtoehtoja on suurempia ja pienempiä teitä pitkin. Katso kartasta ja navista sinulle sopivimmat. Klikkaa kuvaa ja saat sen suurennettuna uuteen välilehteen.

Kartta iso
Kartta lähikuva

Lentämällä tullaan Unkariin yleensä Budapestin kansainväliselle lentokentälle (BUD). Finnair lentää suoria lentoja (kesto 2:20) Helsinki – Budapest 1-2 kertaa päivässä. Air Baltic lentää myös muutamina päivinä viikossa yhdellä välilaskulla (kesto noin 3:30).

Lentokentältä pääset meille sekä junalla että bussilla varsin lähelle. Vuoroja kulkee kummallakin noin joka toinen tunti. Ensisijaisesti pyrimme hakemaan sinut henkilökohtaisesti asemilta. Mikäli juuri tarvitsemmallasi hetkellä oma kuljetuksemme ei onnistu, Bolt toimii Unkarissa ja Boltin sovellus kannattaa ladata puhelimeen jo Suomessa. Toki muutkin taksit palvelevat, Bolt on yleensä edullisin.

Junalla pääset noin 30 km päähän Pécsiin. Noudamme tai viemme sinut sieltä/sinne mahdollisuuksien mukaan. Noudosta yhdellä autolla 1-4 henkilöä veloitamme ainoastaan 30 eur.

 • Tässä esimerkki yhteyksistä satunnaisena arkipäivänä meiltä Suomeen
  • 12:30 Lähtö MOTO-PARKista Pécsiin omalla kuljetuksellamme
  • 13:19 Lähtö Intercity juna Pécsistä
  • 16:05 Saapuminen Budapest Keleti -rautatieasemalle
  • 16:15 Lähtö taksilla Keletistä Budapestin kansainv. lentokentälle (BUD)
  • 16:45 Saapuminen BUD
  • 19:00 Finnair suora lento Helsinkiin, kesto 2:20
  • 22:20 Laskeutuminen Helsinkiin (Suomen aikaa)
Matka meiltä lentokentälle

Junayhteyksiä aikatauluineen näet tästä ja samalla voit myös ostaa jo halvat junaliput. Intercity BUD – Pécs maksaa alkaen n. 6 eur. Katso junayhteyksiä tästä

Bussilla onnistuu kulku myös varsin mukavasti 6 km päähän Harkányn kaupunkiin. Sieltä noudamme sinut käytännössä aina veloituksetta muiden palveluiden yhteydessä, paikka on jo niin lähellä. Selvitämme bussiyhteyksiä ja julkaisemme tietoa niistä pian. Tästä voit katsoa bussiyhteyksistä tietoja Katso bussiyhteyksiä tästä

Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on ottaa BUD – Pécs/Pécs – BUD lentokenttäbussi. Heillä on yhteiskuljetuksia ja jopa yksityiskuljetuksia tälle välille. Myöskin edullinen noutopalvelu linjalle näyttää olevan tarjolla MOTO-PARKin kylästä. Selvitämme tätä paremmin, mutta tästä voit katsoa jo vähän ennakkoon. Katso yksilöllinen kuljetus tästä