F.A.Q.

Aivan Unkarin eteläisimmässä kolkassa Kroatian rajan tuntumassa. Talolta on noin 1,5 km pienelle ruuhkattomalle rajanylityspaikalle. Osoite on 7851 Drávaszabolcs, Fő utca 80 ja lähin iso kaupunki on Pécs (35 km) ja pienempi kaupunki Harkány (6 km).
Kirjoita sähköpostia osoitteeseen info@moto-park.eu ja kerro suunnitelmistasi. Käydään asiat läpi sähköpostilla ja puhelimella ja hoidetaan varaus kuntoon.

Maksun voit hoitaa meillä käteisenä joko Unkarin forinterilla tai euroilla. Samoin PayPal on käytössä.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen rahti@moto-park.eu ja kerro suunnitelmistasi. Käydään asiat läpi sähköpostilla ja puhelimella ja hoidetaan varaus kuntoon.
Pyörän lavalle lastauksen yhteydessä jätetään kopio pyörän rekisteriotteesta, valtakirja kuljetuksesta sekä maksu käteisenä euroilla suljettavaan kirjekuoreen. Kuljettaja tuo maksun tullessaan Unkariin rekkayhtiölle, jolla on pankki euromaa Slovakiassa. Tästä syystä euroja voidaan käyttää kuljetuksen maksuun.
Läheisestä (6 km) Harkányn kaupungista kulkee bussi-pikavuoro Budapestin lentokentälle. Kyyditsemme sinut Harkányyn.

Muutamilta Harkányn hotelleilta lähtee myös busseja Budapestin lentokentälle
Katso kohta Bussiyhteydet

30 km päästä Pécsin kaupungista lähtee suora junayhteys Budapestiin, josta taas pääsee lentokentälle taksilla tai lähijunalla.
Katso kohta Junayhteydet

Autamme sinua kuljetuksissa sekä mennessä että tullessa ja noudamme tai viemme mahdollisuuksien mukaan näihin yhteyspisteisiin.

Täältä voit myös kysyä yksilöllistä kuljetuspalvelua lentokentältä/lentokentälle https://www.mecsektravel.hu/index.php/en/
Terminaali on noin 40 km Budapestin lentokentältä. Helpoimmin sinne pääsee taksilla. Terminaalissa on 24h päivystys ja etukäteen saapumisesi ilmoittamalla välitämme tiedon terminaalin portille ja he ohjaavat sinut pyöräsi luo. Terminaalin vahtimestari ei käsittele lainkaan rahaa Unkarista noudettaessa, vaan kuljetus maksetaan lähetettäessä etukäteen.

MOTO-PARKiin terminaalista on noin 250-270 km reitistä riippuen ja matka ottaa kolmisen tuntia.

Katso tästä tarkemmin yhteyksiä terminaaliin.
Samalla kadulla terminaalin kanssa on oikein miellyttävä meille hyvin tuttu hotelli noin 6 minuutin kävelymatkan päässä. Avustamme sinua buukkaamaan huoneen hotellista edullisesti. Voit ottaa taksin suoraan hotelliin ja jättää matkatavarat ja kyytiläisen sinne ja kävellä itse hakemaan pyöräsi.
Lähtöterminaalimme on Vantaan Ylästössä Ylästöntie 121A. Saat tarkemmat ohjeet pyörän jättämisestä ja sitomisesta sähkopostitse. Suomen päässä meillä on yhteistyökumppani avustamassa sinua tarpeen mukaan.
Vantaan terminaalissa on rajallinen määrä tukevia kuljetusalustoja koossa 100×240 cm kuudella kiinnityslenkillä. Paikalla on myös liinoja. Pyörän lastaus lavalle tapahtuu itsepalveluna, mutta terminaalin päässä avustetaan asiassa ja neuvotaan tarvittaessa. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta pyörän sitomisesta.

Kaikki pyörän mukaan lähetettävät matkatavarat täytyy sijoittaa pyörän laukkuihin, sitoa sen päälle tai asettaa alustalle ja sitoa joko pyörään tai alustaan kiinni. Tavaroiden tulee mahtua kokonaisuudessaan alustan mittoihin.
Kyllä voit, mutta se maksaa enemmän. 240 cm pitkän lavan päälle kokonaan mahtuva pyörä kuljetaan rekan lavalla poikittain. Yhtään lavan yli perästään tuleva pyörä joudutaan sijoittamaan pitkittäin, jolloin tilan tarve ja maksu on noin 1,5x normikuljetuksen hinta tilan tarpeen suhteessa.