Majoitus

Päärakennuksessa on kaksi viihtyisää avaraa kahden hengen huonetta ja WC, suihku sekä kylpyamme. Huoneiden vuoteet ovat korkeatasoisia ja reilun kokoisia. Toisessa huoneessa on 180 cm leveä parisänky ja toisessa 2 kpl 100 cm leveitä sänkyjä. Majoituksen hinta on 40 eur/hlö/yö ja sisältää aamiaisen.

Samassa yhteydessä on mukava oleskelutilan sohvaryhmä, johon pystymme tarvittaessa majoittamaan 2-4 matkustajaa lisää. Päärakennuksessa pystymme siis majoittamaan jopa 6-8 hengen ryhmän, koska varavuoteitakin voidaan tarvittaessa järjestellä. Myös muutamia telttapaikkoja löytyy nurmikolta.

Alakerran tilavalla terassilla tai vahtoehtoisesti yläkerran aulassa on ruokalutila, jossa voi nauttia aamupalan. Ilmainen wi-fi on käytettävissä ja paikan päältä voi ostaa virvokkeita moneen makuun.

Jos porukkaa on enemmän tai vaikka koira-allergioita, voimme tarvittaessa järjestää lisämajoitusta parin minuutin kävelymatkan päästä useillekin henkilöille. 6 km päässä olevassa Harkányn kaupungissa riittää hotelleja. Voimme suositella tai varata sinulle myös sopivan hotellin.